Om skrivesperre

Nora, 23 år, Oslo.

Er egentlig fra bygda, nærmere bestemt Grue, en liten kommune i Hedmark. Jeg forlot hjemstedet til fordel for Tigerstaden som attenåring, i håp om å finne meg sjæl. Leter fortsatt, men føler jeg er på riktig spor. Jeg liker Oslo bedre og bedre, men tar ofte turen tilbake til gamle trakter når byen blir intens, og jeg trenger litt frisk luft. Jeg studerer Internasjonale Studier ved Universitetet i Oslo, noe som har føltes rett fra dag én. Før jeg begynte på Blindern studerte jeg medier og kommunikasjon i tre år på høgskolen, og selv om jeg har endret litt kurs, er mediefagene fortsatt en stor del av mitt interessefelt og ikke minst min hverdag.

Foto: Mette Haugland

Jeg har en lidenskap for musikk, ord, og farger, til tross for at jeg både er ordknapp og alltid kler meg i sort. Jeg trives best under konfettiregnet på Rockefeller, barbeint i vått gress eller ved skrivebordet mitt klokken 02.30 natt til søndag. Med saks i ene hånden, pennen i den andre og Pink Floyd i platespilleren. Jeg er  uredd og livredd, kontrollert, men likevel litt ute av kontroll. Har store ambisjoner om å redde hele verden, og en tendens til å gape over for mye. Interessene mine strekker seg fra tungrockens historie til sosiale medier og kvinnekamp.

Her inne kommer jeg til å dele små biter av det jeg kategoriserer som «hverdag». Du vet, tankespinnet som holder deg våken hele natten, det varme blikket til han som tar pusten fra deg  og de spørsmålene som får dukker opp på veien hjem fra Blindern, som får deg til å tvile. Noe er fantasi, mye er virkelig, men alt sammen utgjør det jeg kjenner som hverdagsmagien. Det er denne magien jeg ønsker å ta vare på.

Jeg har skrevet litt om hvorfor jeg har startet denne siden. Det kan du lese her.

Jeg skriver også for fakultetsavisa Samfunnsviter’n: Her kan tekstene mine leses.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s